TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT

Sunday, 7 December 2008

Selamat Menyambut Hariraya Aidil Adha


SELAMAT MENYAMBUT HARIRAYA QURBAN PADA SEKELIAN MUSLIMIN/MUSLIMAT, MOGA DI BERI ALLAH SWT KEKUATAN KEIMANAN, MENTAL DAN FISIKAL PADA UMAT ISLAM UNTUK MENEMPUH CABARAN,DUGAAN YANG MENDATANG DIBUMI FANA INI.

SERANGAN KAUM FASIK DAN KAFIRIN YANG TERLAMPAU MENUNJUKKAN PENINGKATAN MENDADAK MENYERANG UMAT ISLAM DARI BERBAGAI SUDUT HINGGA SAMPAI ADA DIKALANGAN BANGSA MELAYU SENDIRI YANG MENYEKUTUI MEREKA ,UMAT ISLAM PERLU KEKUATAN LUARBIASA UNTUK MENANGKIS SERTA MELENYAPKAN KUASA-KUASA PUAK KAFIRIN JUGA MUNAFIKIN WALAU DARI DALAM KERAJAAN MAHUPUN YANG DARI LUAR !

DIKATAKAN WUKUF AHAD INI WAKTU KEMUNCAK DOA ANTARA 5.09 PTG - 10.38 MLM WAKTU MALAYSIA INSYALLAH, LUANGKAN MASA UNTUK BERDOA PADA YANG MAHA BERKUASA DARI SEGALA KUASA UNTUK KESEJAHTERAAN UMAT ISLAM SEDUNIA AGAR KEMBALI KEPADA YANG HAK ,AL QURAN DAN SUNNAH NABI MUHAMMAD SAW , AMIN !

WASSALAM

ALLAHU AKBAR

TAKBIR HARI RAYA

اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَر ، لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَر أللهُ أَكْبَر وَِللهِ الْحَمْدُ . اللهُ أَكْبَر كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ ِللهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً ، لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللهً وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْن . لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ ، صَدَقَ وَعْدَهُ ، وَنَصَرَ عَبْدَهُ ، وَأَعَزَّ جُنْدَهُ ، وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ وَِللهِ الْحَمْدُ .

No comments:

BERSIH 3.0- 28 April 2012 DATARAN MERDEKA

BERSIH 2.0 - 9 JULY 2011