TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT

Saturday, 20 February 2010

MANGKUK BEKAS 'SHIT' UMNO PULAU PINANG...


MANGKUK BEKAS AHLI UMNO (JUGA BEKAS PKR KINI) SERANG KETUA MENTERI PULAU PINANG KONON 'CHAUVINIS & BERFIKIRAN KOMUNIS' TAPI LUPA DIRI MASA JADI PENGERUSI EKSEKUTIF PELABUHAN PULAU PINANG DULU YANG MEMBAZIR DAN AMALAN KRONISMA YANG TERLAMPAU !

SIAPAKAH YANG MENGUBAHSUAI BILIK AIR FERI-FERI SAMPAI  BERATUS RIBU RM WALAU BILIK AIR TIDAK ROSAK ATAU PERLU DIBAIKI ?

SIAPAKAH YANG MEMBERI TENDER PADA KRONI  'MENGECAT' FERI-FERI BERBAGAI WARNA MERAPU YANG MEMBAZIRKAN SAJA WALAU FERI-FERI TERSEBUT MASIH ELOK CAT NYA ?


SIAPAKAH YANG BAGI TENDER PADA KRONI-KRONI TERUTAMA 'GENG-GENG UMNO ' UBAHSUAI BILIK-BILIK PEJABAT BANGUNAN PELABUHAN PULAU PINANG WALAU TIDAK ROSAK ?

DEMI MEMBERI BERBAGAI 'PROJEK' PADA 'BALACI DAN KRONI UMNO ' SEMASA MEMEGANG PENGERUSI EKSEKUTIF PPC (DIA JUGA AHLI UMNO MASA ITU) DIA TERLUPA BAHAWA DIA LAGI TERUK DAN SEANGKATAN DENGAN  PEMIMPIN-PEMIMPIN UMNO KINI YANG MENYALAHGUNA KUASA DAN PEMBAZIRAN BERTAHAP MEGA !

PENYELEWENGAN DAN BOROS SAKAN DEMI KUASA BERADA DITANGAN, TAPI BILA NAK MENYAMBUNG MACAM KERJA ITU JUGA DENGAN SYARIKAT RM2 UNTUK KRONI MAKA PECAH TEMBELANG DAN TAIK TERPERCIK MUKA SENDIRI DAA !


MARAH KERANA KENA SEKAT ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oleh: Tun Telanai   
Ehsan LamanMarhaen 

No comments:

BERSIH 3.0- 28 April 2012 DATARAN MERDEKA

BERSIH 2.0 - 9 JULY 2011